Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert hırka görmek

Rüyada lacivert hırka görmek

Rüyada lacivert hırka görmek kazancın artmasına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert hırka gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada lacivert hırka görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yeni bir hırka giymek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada kirli hırka görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bebek hırkası örmek çok rahat edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancını iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi hırka görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek dertlerine derman arayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ayrılanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anneye hırka vermek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada yün hırka giymek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments