Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli fil görmek

Rüyada renkli fil görmek

Rüyada renkli fil görmek bazen de rahat geçeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, borç ödemeye, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada renkli fil gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada renkli fil görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada fil kesmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada fil olduğunu görmek dünya malına kavuşulacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Rüyada falda fil görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Rüyada fil beslediğini görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor fil görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, her zaman haklının yanında olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada filin yüzdüğünü görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölü yavru fil görmek hayırlı bir terfi alınacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, güçten düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments