Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor fil görmek

Rüyada mor fil görmek

Rüyada mor fil görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mor fil gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Rüyada mor fil görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada süslü fil görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil hediye etmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada fil suresi görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına inanılır.

Rüyada büyük bir fil görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filistin görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada fil yavrusu beslemek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, borçlarının azalacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Rüyada inek ve fil görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments