Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yavru fil görmek

Rüyada ölü yavru fil görmek

Rüyada ölü yavru fil görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada ölü yavru fil gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Rüyada ölü fil yavrusu görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölü yavru fil görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada fil yavrusunu görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada fil ve yavrularını görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada fil yavrusu doğurmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments