Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil beslediğini görmek

Rüyada fil beslediğini görmek

Rüyada fil beslediğini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada fil beslediğini gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yavru fil beslemek nahoş sözler işiteceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada fil beslediğini görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işarettir.

Rüyada fil beslemek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde fil beslemek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada fil yavrusu beslemek kazancının ve rızkının düşeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde fil beslemek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, karamsar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam fil görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments