Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin yüzdüğünü görmek

Rüyada filin yüzdüğünü görmek

Rüyada filin yüzdüğünü görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada filin yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Rüyada filin yüzdüğünü görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fil görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada fil ölüsü görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Rüyada tahta fil görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada uyuyan fil görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil burnu görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek fil görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir fil görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments