Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil olduğunu görmek

Rüyada fil olduğunu görmek

Rüyada fil olduğunu görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zorluklarının biteceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil olduğunu gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada fil figürü görmek hastalıkların uzak duracağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet eder.

Rüyada deniz ve fil görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Rüyada filin yüzdüğünü görmek üzüleceğine ve kırılacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil suresi görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada çok fil görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hasta fil görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil maketi görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın fil görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments