Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil kesmek

Rüyada fil kesmek

Rüyada fil kesmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, başarının garantileneceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada fil kesmek gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Rüyada fil kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fili kesmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada uçan fil görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işarettir.

Rüyada filin uçtuğunu görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kazancının yerine gelmesine işaret eder.

Rüyada fil yavrusu doğurmak şans ve kısmet elde edeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde fil görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada filin koştuğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada fil bebek görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments