Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek geniş bir ev satın alacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, inancının zayıflayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada tırnak çekilmesi görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağının kesmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek ilerledikçe ilerleyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments