Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek yaşamın kolay hale geleceğine, konfor içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, işinde en iyisi olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağının düşmesi gördüyseniz:

  • Bazı yenilikler gerçekleşirse maddi açıdan daha rahat olacağınız bir konuma girecebilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek isyan edeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağında yara görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağını koparmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağını siyah görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulur.

Rüyada ayak tırnağı temizlemek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments