Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnakları görmek

Rüyada ayak tırnakları görmek

Rüyada ayak tırnakları görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnakları gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Rüyada ayak tırnağı yemek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağı düşmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, parasal krizler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağı sökmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek mal ve rızkın çoğalmasına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının koptuğunu görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments