Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağı törpülemek

Rüyada ayak tırnağı törpülemek

Rüyada ayak tırnağı törpülemek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada ayak tırnağını törpülemek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını törpülemek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları törpülemek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada tırnak törpülemek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada tırnak törpülediğini görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarını törpülemek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments