Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta dövme yaptırmak

Rüyada sırta dövme yaptırmak

Rüyada sırta dövme yaptırmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kısmetinin açılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulur.

Rüyada sırta dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada sırtta dövme görmek onların önüne geçeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada sırtında dövme görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada sırta dövme yaptırmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek onlara doyasıya sarılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövmeciye gitmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments