Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövmesi olduğunu görmek

Rüyada dövmesi olduğunu görmek

Rüyada dövmesi olduğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dövmesi olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırılıklara kaçmanız ya da karşıt görüşlü kişilerle karşılaşmanız imajınıza zarar verebilir.

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kalıcı dövme görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments