Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli deniz taşı görmek

Rüyada renkli deniz taşı görmek

Rüyada renkli deniz taşı görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, karşılıksız bırakmayacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalet eder.

Rüyada renkli deniz taşı gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Rüyada renkli deniz taşı görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalet eder.

Rüyada mavi renkli taş görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli parlak taşlar görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk taş görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli taşlar görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalet eder.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işarettir.

Rüyada mavi renkte taş görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments