Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağının çekildiğini görmek

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, problemlerinin biteceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağının çekildiğini gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada tırnak çekilmesi görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalettir.

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek helal rızka sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağı çekilmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına işaret eder.

Rüyada diş çekilmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye çeki görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin dişinin çekildiğini görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments