Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnaklarını sökmek

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, makam ve rütbe edineceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, işlerinin karışacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı sökmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarını sökmek konuşmaz olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağını sökmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak sökmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendi tırnağını sökmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada tırnakları sökmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağının koptuğunu görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments