Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın çekildiğini görmek

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalettir.

Rüyada tırnağın çekildiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağının çekildiğini görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak çekilmesi görmek verilen sözlerin tutulacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada kulağı çekilmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sağlığının bozulmayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin çekildiğini görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle fotoğraf çekilmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments