Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gömlek görmek

Rüyada renkli gömlek görmek

Rüyada renkli gömlek görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, refahının ve varlığının artacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli gömlek gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, atılım yapacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Rüyada gri renk gömlek görmek yenisinin başlayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renk gömlek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, ününün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada siyah renk gömlek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments