Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk göz kalemi görmek

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk göz kalemi gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada rengarenk kalemler görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek yanlış yatırımlar yapacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kalemi açmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına inanılır.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments