Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk kalemler görmek

Rüyada rengarenk kalemler görmek

Rüyada rengarenk kalemler görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, güzel günlere kavuşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, zor zamanların biteceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk kalemler gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk kalemler görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, ele geçen paranın daha da artacağına yorulur.

Rüyada rengarenk çiçekler görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, insanların hayır dualarını alacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Rüyada rengarenk mum görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk kuşlar görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk perde görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk elbise almak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yarar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments