Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk başörtü görmek

Rüyada rengarenk başörtü görmek

Rüyada rengarenk başörtü görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk başörtü gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Rüyada rengarenk başörtü görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına işaret eder.

Rüyada pembe başörtü görmek pişmanlığa, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada başörtüyü çıkarmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, uzun sohbetler edeceğine inanılır.

Rüyada erkeği başörtülü görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada yeşil başörtü almak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet eder.

Rüyada başörtü yapmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine başörtü vermek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, stresten uzaklaşılacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada başörtü görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments