Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başörtü almak

Rüyada yeşil başörtü almak

Rüyada yeşil başörtü almak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, büyük problemler yaşanacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil başörtü almak gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada yeşil başörtü almak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil başörtü takmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada başörtüyü çıkarmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, iş ve mekan değiştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek yokluğun biteceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına inanılır.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini başörtülü görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments