Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reklam teklifi almak

Rüyada reklam teklifi almak

Rüyada reklam teklifi almak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine alamet eder.

Rüyada reklam teklifi almak gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Rüyada reklam teklifi almak küskünlük yaşanacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada reklam izlemek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reklamda oynadığını görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulur.

Rüyada reklam filmi görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada reklam yıldızı olmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada reklam çekimi görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada reklamda oynamak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada reklam görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments