Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reklamda oynamak

Rüyada reklamda oynamak

Rüyada reklamda oynamak adından konuşulur olacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok zor duruma düşüleceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, imkânlarını kaybedeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalettir.

Rüyada reklamda oynamak gördüyseniz:

  • Bazı cümleleriniz ilerleme fırsatlarınızı boşa harcamanıza neden olabilir.

Rüyada reklam filminde oynamak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada reklamda oynamak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Rüyada reklamlarda oynamak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, köşeye sıkıştıracağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada reklam çekimi görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada reklam teklifi almak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada reklam görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Rüyada reklam tabelası görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada reklam filmi görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kötü sözler duylacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments