Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reklam izlemek

Rüyada reklam izlemek

Rüyada reklam izlemek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, büyüleyeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işarettir.

Rüyada reklam izlemek gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Rüyada reklam izlemek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Rüyada reklamda oynadığını görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada reklamda oynamak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada reklam görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada reklam filmi görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada reklam teklifi almak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada reklamlarda oynamak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada reklam panosu görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments