Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reklam yıldızı olmak

Rüyada reklam yıldızı olmak

Rüyada reklam yıldızı olmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, işlerin bir anda azalacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada reklam yıldızı olmak gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada reklam yıldızı olmak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada reklam çekimi görmek yaşama sevincine kavuşacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada reklam tabelası görmek alınganlıkların hasıl olacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet eder.

Rüyada reklam panosu görmek bolluk ve bereketin artacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada reklamlarda oynamak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada reklam görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada reklam izlemek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada reklam filmi görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments