Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reklam görmek

Rüyada reklam görmek

Rüyada reklam görmek aileyle iş yapmayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada reklam gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Rüyada reklam panosu görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada reklam filminde oynamak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek zorlukların son bulacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Rüyada reklamda oynadığını görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada reklamda oynamak güzel bir hayatı olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada reklam yıldızı olmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada reklam filmi görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada reklam tabelası görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments