Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reklam çekimi görmek

Rüyada reklam çekimi görmek

Rüyada reklam çekimi görmek başına uğursuzluklar geleceğine, hayırlı işlere imza atacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada reklam çekimi gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada reklam çekimi görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kamerayla çekim yapmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada film çekimi görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada dizi çekimi görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada çekim yapmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer çekimi görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamera çekimi görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reklam teklifi almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments