Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reklam filmi görmek

Rüyada reklam filmi görmek

Rüyada reklam filmi görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, daha fazla yakınlaşacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada reklam filmi gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, onları gücendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada reklam filmi görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada reklam filminde oynamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada reklamlarda oynamak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada reklam çekimi görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada reklam panosu görmek hasret çekenlerin buluşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada reklam teklifi almak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada reklamda oynamak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments