Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rehin düşmek

Rüyada rehin düşmek

Rüyada rehin düşmek elinin darlaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada rehin düşmek gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada rehin düşmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, uzak bir yola gidileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada savaşta rehin alınmak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hastalıklarının azalacağına işarettir.

Rüyada rehin olduğunu görmek işlerinin düzene gireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada teröriste rehin olmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işarettir.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada rehin alındığını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kapanan kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada rehin almak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada birini rehin almak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments