Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini rehin almak

Rüyada birini rehin almak

Rüyada birini rehin almak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini rehin almak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda motivasyonunuzu kaybetmeyin.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Rüyada rehin kalmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına tabir olunur.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kişinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada rehin düşmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada rehin tutulmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla rehin alınmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Rüyada savaşta rehin alınmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada rehin almak yanlış yatırımlar yapacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments