Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rehin olduğunu görmek

Rüyada rehin olduğunu görmek

Rüyada rehin olduğunu görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kendisi paralayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada rehin olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Rüyada birini rehin almak zarar edilen bir dönemin biteceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teröriste rehin olmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin rehin alındığını görmek kalp kırıklığı olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada rehin alındığını görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada rehin alınmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına tabir olunur.

Rüyada rehin düşmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına delalet eder.

Rüyada rehin tutulmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, köşeye sıkıştıracağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments