Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rehin almak

Rüyada rehin almak

Rüyada rehin almak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, içinin rahat edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada rehin almak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Rüyada birini rehin almak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşta rehin alınmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada rehin görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada rehin tutulmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak daha fazla rızık elde edileceğine, bilgi sahibi olacağına, hasta ise şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rehin almak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin rehin alındığını görmek güzellik ve hayır geleceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada rehin düşmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments