Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel yediğini görmek

Rüyada reçel yediğini görmek

Rüyada reçel yediğini görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, doğru haber almaya, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, çok başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada reçel yediğini gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Rüyada incir reçeli yedirmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada reçel yediğini görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, borçlarının kalmayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek huzurunun da yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada birinin reçel yediğini görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada reçel yedirmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına yorulur.

Rüyada kabak reçeli görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments