Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin reçel yediğini görmek

Rüyada birinin reçel yediğini görmek

Rüyada birinin reçel yediğini görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin reçel yediğini gördüyseniz:

  • Zorlanmadan hoşlanmadığınızda sakin olun.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada birinin reçel yediğini görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada incir reçeli yedirmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada reçel yediğini görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına tabir olunur.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada reçel yedirmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon reçeli görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments