Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek reçeli yediğini görmek

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, derin bir nefes alacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet eder.

Rüyada çilek reçeli yediğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, yatırım, düzenleme ya da planlamada meydana gelecek değişiklikler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada çilek reçeli istemek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada çilekli reçel yemek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çilek reçeli yemek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Rüyada çilek reçeli almak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, talihin yüzlerine güleceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada çilek reçel yapmak bir sebeple başka yollar aranacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli pişirmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments