Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak reçeli görmek

Rüyada kabak reçeli görmek

Rüyada kabak reçeli görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kabak reçeli gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Rüyada kabak reçeli yapmak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada kabak reçeli yemek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak reçeli görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada tatlı reçel görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, iyi şartlara kavuşacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada kiraz reçeli görmek evini ve ailesini unutacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada reçel yediğini görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar reçeli yemek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments