Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı satın almak

Rüyada rakı satın almak

Rüyada rakı satın almak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı satın almak gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak bilgiler veya alınacak haberler atacağınız önemli bir adımda etkili olabilir.

Rüyada rakı satın almak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakı içtiğini görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada rakı doldurmak yetkili bir göreve atanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, karın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı masası görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada rakı balık yemek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içki içmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ramazanda rakı içmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, canının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments