Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek başına rakı içmek

Rüyada tek başına rakı içmek

Rüyada tek başına rakı içmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, eksiklerinin farkına varacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet eder.

Rüyada tek başına rakı içmek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tek başına rakı içmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kazancın düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sek rakı içmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada susuz rakı içmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı rakı içmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kudretinin yerine geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde rakı içmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments