Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle rakı içmek

Rüyada sevgiliyle rakı içmek

Rüyada sevgiliyle rakı içmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle bir araya gelmeniz durumunda zor seçimlerinizde yardımı dokunabilecek bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada evde rakı içmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına inanılır.

Rüyada başbakanla rakı içmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide rakı içmek işlerin düze çıkarılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada zorla rakı içmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, düşmanların barışacağına yorulur.

Rüyada susuz rakı içmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada rakı içki içmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni duygular tadacağına inanılır.

Rüyada buzlu rakı içmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments