Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içmek

Rüyada rakı içmek

Rüyada rakı içmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, maddi zarar edeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada rakı içmek gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşlarla rakı içmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı rakı içmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına inanılır.

Rüyada sek rakı içmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada rakı içmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide rakı içmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ramazanda rakı içmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada evde rakı içmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments