Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış şişe görmek

Rüyada kırılmış şişe görmek

Rüyada kırılmış şişe görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, canının sağ olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına inanılır.

Rüyada kırılmış şişe gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada kırılmış şişe görmek isteklerinize kavuşacağınıza, yokluğa, darlığa düşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişenin kırıldığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek bazı engellerle karşılaşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişe kırıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin kafasında şişe kırmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments