Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişe kırıldığını görmek

Rüyada şişe kırıldığını görmek

Rüyada şişe kırıldığını görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dik durmaya çalışacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişe kırıldığını gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada şişe kırıldığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şişenin kırıldığını görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı şişesinin kırıldığını görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Rüyada rakı şişesi kırıldığını görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış şişe görmek büyük paralara sahip olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişeden kana kana su içmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments