Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadehin kırıldığını görmek

Rüyada kadehin kırıldığını görmek

Rüyada kadehin kırıldığını görmek saadete ereceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ona mutluluk getireceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kadehin kırıldığını gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Rüyada kadehin kırıldığını görmek işlerinin başarılı olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet eder.

Rüyada kristal kadeh görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kadeh görmek galibiyetlerinin artacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kadeh görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kadeh görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, tövbelerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada cam kadeh görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadehle şarap içmek işlerinin büyüyeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, istediklerini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kadehten su içmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments