Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kadeh görmek

Rüyada gümüş kadeh görmek

Rüyada gümüş kadeh görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, yeni planlar yapacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kadeh gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada gümüş kadeh görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kötüyse düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadeh kırmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Rüyada kadehten su içmek onlara karşı zafer kazanacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kadeh görmek bereketli ve hayırlı olacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kadehin kırıldığını görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Rüyada kristal kadeh görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı şarap kadehi görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, para pul sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bir kadeh içki içmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments