Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin rakı içtiğini görmek

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin rakı içtiğini gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Rüyada rakı içtiğini görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içip pişman olmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza inanılır.

Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada rakı içeni görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, başının derde gireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içen kadın görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek sorunlarının son bulacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments