Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap içip pişman olmak

Rüyada şarap içip pişman olmak

Rüyada şarap içip pişman olmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap içip pişman olmak gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Rüyada şarap içip pişman olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada içki içip pişman olmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, maneviyatının çökeceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bira içip pişman olmak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, işlerin devam edeceğine inanılır.

Rüyada rakı içip pişman olmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada şarap içildiğini görmek kafasının rahat edeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek yeni bir iş bulacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı şarap içtiğini görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments