Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimden muayene olmak

Rüyada rahimden muayene olmak

Rüyada rahimden muayene olmak güçten ve takatten düşeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalettir.

Rüyada rahimden muayene olmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınız, davranışlarınız veya dış görünüşünüz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada rahimden muayene olmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalettir.

Rüyada göz muayenesi olmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rahatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, dertlerinin unutulacağına yorulur.

Rüyada hasta muayene etmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada alttan muayene olmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada muayene görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Rüyada muayene olmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments