Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıya düşüreceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, ortalığın karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak hile ile mal elde etmeye, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak edilen duaların kabul olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada doktor muayenesi görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet etmektedir.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, durgunlaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada doktorda muayene olmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kavgaların biteceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada alttan muayene olmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments